‘Ik zorg voor oplossingen die waarde leveren voor de organisatie’

Wat ik meeneem

Informatietechnologie toepassen om organisaties beter te laten presteren. Dat is al 20 jaar de essentie van mijn werk. De laatste jaren ligt mijn focus op het ontwikkelen van digitale oplossingen waarbij gegevens worden verzameld en bewerkt tot hoogwaardige informatie. Hierbij heb ik niet alleen veel praktische kennis opgedaan op het gebied van business intelligence en data-analyse maar ook geleerd hoe data kan worden ingezet voor innovatie binnen organisaties.

Marc Breugem, Gumbeer, circulaire dienst

Waar ik sterk in ben

Ik kan een abstracte businessbehoefte vertalen naar een ontwerp voor een effectieve en efficiënte digitale oplossing. Daarnaast kan ik zorgen voor een soepele realisatie en implementatie van deze oplossing door het opstellen van een heldere ontwikkelstrategie en het inhoudelijk aansturen van technisch specialisten. Op die manier zorg ik ervoor dat digitale oplossingen ontstaan die daadwerkelijk waarde opleveren voor de organisatie.

Waar ik voor sta

Ik vind dat zorg voor mens en milieu een logisch uitgangspunt moet zijn bij ondernemen en (digitale) innovatie. Om die reden zet ik me graag in voor organisaties en innovaties met een sociale en/of ecologische missie. Op die manier kan ik via mijn werk een bijdrage leveren aan een betere wereld.